SPOR HABERLERİ İÇİN RENKLİ KATEGORİ VE PUAN DURUMU

Anadoluweb AW Yeni Modern Haber Sitesi Tasarımı. Güçlü, hareketli, samimi, sıcak, capcanlı, modern, azıcık klasik, güncel, dakik, akıllı, normal, ücretsiz ya da indirimli, biraz flat, kısmen responsive-duyarlı, mobil uyumlu, esnek, dinamik, hızlı, orijinal, kolay, özetle yepyeni bir tarz haber sitesi.

24 Kasım 2014 Pazartesi 22:54 < SPOR
ŞABLON SİTE DEĞİLDİR

Yeni Modern Haber Sitesi Tasarımı şablon bir tasarım (template) değildir. Herhangi bir kod vs. değiştirmeye gerek kalmadan sitenizi kendi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz. Bunun için seçenekleri seçmeniz, yukarı aşağı ok işaretlerini tıklamanız yeterli olacaktır.

TEKLİ VE İKİLİ MANŞET SEÇENEĞİ

İsterseniz sol baştan sağ başa kadar geniş manşet seçeneğini seçersiniz, isterseniz normal ve özel manşetin olacağı ikili manşet seçeneğini seçersiniz. Ayrıca manşetler arasında da numaralı veya resimli seçenekler bulunmaktadır. Manşetler mobil telefonlara uygun olarak kaydırılabilmektedir. Manşet üstü yazısı isteğe bağlıdır, otomatik yazıyı iptal edip manşet resminin üzerine Photoshop ile yazı yazabilirsiniz ya da başlığın manşet üzerinde otomatik görünmesini tek tıklama ile sağlayabilirsiniz.

FARKLI KATEGORİ BİÇİMLERİ

Her bir kategori için ister farklı ister aynı kategori şekillerini seçebilirsiniz. Yönetim Panelindeki Özel Haber Modülü Ekle bölümünde kategori seçmeniz ve tasarımını seçmeniz yeterlidir. Saniyeler içerisinde kategoriniz anasayfada görüntülenecektir.

SINIRSIZ REKLAM ALANLARI

Yeni Modern Haber Sitemizde sınırsız reklam alanı bulunmaktadır. Logo yanı ile birlikte daha üst kısımda tepe reklam, site açılış reklamı, kategorilerin altından başlayarak en alta kadar sağ ve sol sütunlarda sınırsız reklam ekleyebilme, html ya da resim, flash reklamlar ekleyebilme, sabit veya değişken reklam ekleyebilme, anasayfa ya da iç sayfaya reklamlar ekleyebilme özelliklerine sahiptir.

ÜCRETSİZ VE İNDİRİMLİ HABER SİTESİ SEÇENEKLERİ

Ücretsiz ve İndirimli seçeneklerinde 2 ya da 1 adet reklam alanı Anadoluweb'e tahsis edilmekte, diğer bütün reklam alanları kullanıcının yetkisine verilmektedir. Normal Haber Sitesinde ise bütün reklam alanları kullanıcının yetkisindedir. www.anadoluweb.com bağlantısını tıklayarak detaylı bilgileri görebilirsiniz. Unutmayın! Bu seçeneklerde yıllık bakım ve desteği içeren yenileme ücretleri de bulunmamaktadır.

OLAĞANÜSTÜ KOLAY YÖNETİM PANELİ

Türkiye'nin en kolay yönetim panelli haber sitesi Anadoluweb tarafından hazırlanmaktadır. Bir haber eklemek için dakikalarca zaman kaybetmezsiniz. Modül eklemek iki tıklama ile mümkündür. Eposta hesabı oluşturmak hiç bu kadar kolay olmadı. Google Analytics kodunu kopyala yapıştır ile hemen ekleyebilirsiniz. İstediğiniz manşet seçeneğini eklemek, kategori tasarımı seçmek bir veya iki tık ötenizde.

HAZIR MODÜLLER

Açılır kategorili ve alt kategorili ana menü
Geniş tekli ve dar çiftli manşet sitilleri
Sabit ve değişken, resim ya da html reklam ekleyebilme
Çok sayıda sosyal medya modülleri
Orta sayfa haberleri (farklı ve modern seçeneklerle)
Kayan Haberler
Yerel Haberler
Dosya Haber
Sayfa ortası büyük manşet
Son Dakika
Yazarlar Modülleri (Yatay, sağ sütun, alıntı yazarlar)
Çok Okunanlar, Çok Yorumlananlar (sağ sütun ve alt kısım)
Süper Lig, PTT 1. Lig Puan durumu ve Haftanın maçları (seçenekli)
Piyasalar (sağ sütunda ve en alt kısımda)
Anket, Mini manşet
Namaz Vakitleri
Foto-Video Galeri
Arşiv, Arama
Künye, İletişim
Modern Sitene Ekle Modülleri
Son Dakika
Gazete Anasayfaları


DETAYLI BİLGİ VE SATIN ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ: www.anadoluweb.com


Not: turkishhaber.com haber sitesi Yeni Modern Haber Sitesini teşhir amaçlı kurulmuş olup, içerdiği haberler ve reklamlar ilgisiz olabilir veya gerçek bilgiler içermeyebilir. Kategorilerin farklı tarzlara sahip olması, kategori sitillerini göstermek içindir.
 
4590 defa okundu.
EtiketlerBedava Haber Sitesi Tasarımı Aw Modern Haber Anadoluweb Açılır kategorili ve alt kategorili ana menü Sabit ve değişken resim ya da html reklam sosyal medya modülleri Orta sayfa haberleri Kayan Haberler Yerel Haberler Dosya Haber Sayfa ortası büyük manşet Son Dakika Yazarlar Çok Okunanlar Çok Yorumlananlar Süper Lig PTT 1. Lig Puan durumu ve Haftanın maçları Piyasalar Anket Namaz Vakitleri Gazete Anasayfaları
YORUM EKLE
    YORUMLAR
HATAY ⇓
İmsak 03:41
Güneş 05:18
Öğle 12:37
İkindi 16:25
Akşam 19:46
Yatsı 21:16
*HATAY
Süper Lig
1.Lig
DÖVİZ KURLARI
USD 6.0891     EURO 6.8000     IMKB 84076     ALTIN 249,792