BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR

Dış mihraklar bizleri bölgelere, ırklara mezheplere bölerek terör gibi olaylarla bir birimize düşürmek istiyor.

25 Nisan 2016 Pazartesi 10:13 < GÜNDEM
Dış mihraklar bizleri bölgelere, ırklara mezheplere bölerek terör gibi olaylarla bir birimize düşürmek istiyor.
11 Eylül olayı itibarıyla İslam’ı terörizm olarak gösteren mekanizmalar oluşturuldu.
Ülkemizde eğitim, istihdam merkezli planlanıyor

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan bir dizi programlara katılmak için Hatay’a geldi.
Antakya’da önce basın ve Sivil Toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelen Turhan, daha sonra Hatmek konferans Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşen “Şube içi eğitim Toplantısı’na Genel Başkan Yardımcıları Ersan Bilgin ve Köksal Bozan ile birlikte katıldı.
STK temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısında Salih Turhan yaptığı açıklamada, yaşadığımız dünyada adaletsiz bir düzen olduğunu belirterek, “ 5 terör devleti ülkeleri sömürerek, kendi hayat nizamlarını en güzel şekilde tesis etmek için, diğer özellikle Müslüman coğrafyaları bin bir türlü sıkıntı içerisinde bıraktıkları bir süreç yaşıyoruz.
Sömürü düzenin arkasındaki güçler İslam coğrafyalarını bin bir türlü sıkıntı içerisinde bırakırken ne yazık ki kendileri fiilen işin içerisine değiller. Taşeron yapılar, terör grupları kurup, araya fitne tohumları ekerek, mezhepsel, ırksal farklılıklar ile ayrıştırarak bir birine düşürmüş durumdalar. 11 Eylül olayı itibarıyla İslam’ı terörizm olarak gösteren mekanizmalar oluşturdular.  Sınırımıza dayanan bir süreçle karşı karşıyayız.  Ateş Türkiye’yi de içine almış ve gençlik problemleri olarak da karşımıza devasa sorunlar olarak çıkıyor” dedi.

Ülkemizdeki kötü alışkanlıklar intihar gibi vakıalara da değinen Turhan, “ülkemizde eğitim istihdam merkezli planlanıyor. Bizim inancımızda eğitim sevgi ve kardeşlik merkezli olmalıdır. Böyle olunca insanlar bunalıma girmez.
Tüm bu olumsuzluklara dur demek için bir gayretin içerisinde olmamız, kendi dışımızdakileri de dışlamadan adalete, hakka dayanan bir sistemi oluşturmamız lazım.  Bu sebeple bizler Türkiye ve dünya genelinde bu yanlışların giderilmesi için mikrobu tanıyıp meselenin özüne gitmek için çalışıyoruz.
Dış mihraklar bizleri bölgelere, ırklara mezheplere bölerek terör gibi olaylarla ayrıştırmak ve bizi bir birimize düşürmek istiyor. Buna Allah’ın izniyle hep birlikte izin vermeyeceğiz.” diye konuştu.

 
2452 defa okundu.
EtiketlerAGD MDV ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ MİLLİ GENÇLİK VAKFI HATAY AGD
YORUM EKLE
    YORUMLAR
  • AKİF EFENDİ - 20 Mart 2017 Pazartesi 18:10
    Arzı Mevud oyunlarını inşaallah İslam Birliği ile bozacaz.
HATAY ⇓
İmsak 03:41
Güneş 05:18
Öğle 12:37
İkindi 16:25
Akşam 19:46
Yatsı 21:16
*HATAY
Süper Lig
1.Lig
DÖVİZ KURLARI
USD 6.0891     EURO 6.8000     IMKB 84076     ALTIN 249,792