BABAANNE VE TORUN KAZADA ÖLDÜ

Kazada, 60 yaşındaki Hatice Yıldız ve torunu 8 yaşındaki Büşra Yıldız yaşamını yitirdi. Ölen çocuğun ikizi ile annesi ve minibüs şoförü kazadan yaralı kurtuldu.

12 Ekim 2014 Pazar 02:13 < YAŞAM

Denizli’de yakınlarının düğününden dönen aynı aileden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobilin kavşakta minibüsle çarpıştığı kazada, 60 yaşındaki Hatice Yıldız ve torunu 8 yaşındaki Büşra Yıldız yaşamını yitirdi. Ölen çocuğun ikizi ile annesi ve minibüs şoförü kazadan yaralı kurtuldu.

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında, Göveçlik Mahallesi Kültür Sitesi düğün salonu kavşağında meydana geldi. Tüp bebek yöntemiyle doğan ikiz torunu ve geliniyle bir yakınlarının düğününden dönen Hatice Yıldız yönetimindeki 20 DL 435 plakalı otomobilin sol yanına, 1200 Evler yönünden gelen 34 yaşındaki Gökhan Çavuş’un kullandığı 20 F 4675 plakalı minibüs kavşakta çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde sürücü Hatice Yıldız ile torunu Büşra Yıldız, kaza yerinde öldü. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri kazada yaralanan minik Büşra’nın ikizi Elif Yıldız, annesi Selma Yıldız ve minibüs şoförü Gökhan Çavuş’u ambulanslarla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polisin kaza yerindeki incelemesi sonrası ölenlerin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli tıp morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

1212 defa okundu.
Etiketlerkaza denizli
YORUM EKLE
    YORUMLAR
HATAY ⇓
İmsak 03:41
Güneş 05:18
Öğle 12:37
İkindi 16:25
Akşam 19:46
Yatsı 21:16
*HATAY
Süper Lig
1.Lig
DÖVİZ KURLARI
USD 6.0891     EURO 6.8000     IMKB 84076     ALTIN 249,792